FAQWanneer wordt je pakketje verzonden? 

Wij verzenden meestal binnen 24 uur na het ontvangen van de betaling je pakketje. Dit gebeurd in de week van maandag tot vrijdag 16u.

Als de bestelling verwerkt is, ontvangt u een trackingnummer van ons zodat je u pakketje steeds kan opvolgen. Houd er rekening mee dat deze informatie binnen 24 uur kan worden bijgewerkt.


Wat zijn de kosten van het verzenden? 

Aankopen naar België en Nederland is de verzending gratis.

Vanaf aankopen van EUR 250 is de verzending in Europa gratis..

Voor aankopen onder EUR 250 in Europa vanaf EUR 15.

Wat doen indien kledingstuk niet bij me past? 

Je kan ons hiervoor per mail contacteren naar Fioreblue@outlook.com. Wij kunnen jou helpen met de geschikte maat voor je te vinden aan de hand van een maattabel.

Wanneer kan ik een artikel terugsturen? 

*Alle artikelen moeten ongedragen en ongewassen zijn, mogen geen vlekken bevatten en niet geurig of beschadigd zijn. Ook moet de originele label nog aan de kledingstuk hangen.

*Indien je een verkeerd product ontvangen hebt.

*Indien je een verkeerde maat of beschadigd product ontvangt kan men dit ook retourneren.

*Retourneren kan binnen drie weken na het ontvangen van je product.

*Onze verzenddozen zijn voorzien om deze terug te hergebruiken bij het retourneren.

Hoe retourneer ik een artikel?

Stop het artikel terug in de originele verpakking en verpak het vervolgens in een stevige doos of in de originele doos. Zorg ervoor dat de doos goed dicht is en kleef het retouretiket dat bij jouw bestelling of mail werd geleverd, op de buitenkant van het pakket. Breng je retourpakket naar een afhaalservice van PostNL of Bpost. Na het verwerken van je pakketje ontvang je een track and trace nummer, zodat je het retour mee kan opvolgen. Je kan ook meerdere bestellingen in één doos retourneren. Contacteer ons per mail de details van het product.

Wat zijn de kosten bij een retour? 

Indien de omschrijving van een retour onder voorwaarde ‘Wanneer kan ik een artikel terugsturen?’ valt, zijn de kosten van een retour gratis.

Wanneer krijg ik mijn geld terug? 

Wij verwerken je retourzending van zodra wij deze ontvangen hebben. Je kan het volledige aankoopbedrag inruilen voor een retourbon of cadeaukaart. Hiervoor kan je ons contacteren per mail naar Fioreblue@outlook.com. Terugbetalingen van het aankoopbedrag en verzendingskosten worden gedaan binnen de twee weken na ontvangst van je retourzending.